Loading...
Бесплатна достава
Početna| Услови коришћења услуге

Услови коришћења услуге

Добродошли на ову веб локацију (овај „Сајт“), веб локацију којом управља наша компанија („Наша компанија“, „ми“ или „нас“). Пре коришћења нашег сајта, пажљиво прочитајте следеће одредбе и услове коришћења (ови „Услови“) и нашу Политику приватности. Као услов за ваш приступ или коришћење Сајта, сагласни сте да будете обавезани овим Условима, па вас молимо да не користите Сајт ако се не слажете са свим овим Условима. Ваше коришћење Сајта, и наше пружање Сајта вама, представља споразум између вас и Наше компаније да будете обавезани сваким од услова, смерница и правила укључених у ове Услове. Пошто су ови Услови правно обавезујући, желимо да будемо сигурни да их разумете, па ако имате питања, контактирајте нас.

Задржавамо право да ажурирамо и ревидирамо ове услове у било ком тренутку

Ствари се дешавају брзо, како унутар тако и ван наше компаније, па ћемо понекад прегледати ове Услове да бисмо били сигурни да тачно одражавају развој актуелног закона и нашег пословања. Задржавамо право да ажурирамо и ревидирамо ове Услове у било ком тренутку према сопственом нахођењу. Све промене ступају на снагу одмах када их објавимо и примењују се на сав приступ или коришћење Сајта након тога.

Коришћењем Сајта након објављивања ревидираних Услова, прихватате и сагласни сте да будете обавезни и да се придржавате ревидираних Услова. Од вас се очекује да с времена на време проверавате ову страницу како бисте били свесни било каквиһ промена, јер су оне обавезујуће за вас.


Подобност

Дозвољавамо само појединцима који имају најмање 18 година и могу склопити правно обавезујуће уговоре да користе Сајт. Сајт можете користити ако сте млађи од 18 година, али само ако имате најмање 13 година и само ако вас надзире родитељ или законски старатељ који има најмање 18 година. У свим случајевима, одрасла особа ће бити корисник и одговорна је за све активности. Ако сте млађи од 13 година, не можете користити Сајт.

Ваше коришћење Сајта значи да изјављујете и гарантујете да испуњавате све услове квалификованости које наводимо у овим Условима. Међутим, можемо одбити да дозволимо одређеним људима приступ или коришћење Сајта. Такође можемо да променимо наше критеријуме подобности.

Нудимо Сајт само за личну, некомерцијалну употребу, а не за коришћење или корист било које треће стране (осим ако сте родитељ или законски старатељ који користи Сајт за своје малолетно дете).


Интелектуална својина

Сав садржај који се појављује на сајту, укључујући све дизајне, илустрације, иконе, фотографије, видео клипове и писане материјале, као и компилацију веб странице, сајта и других материјала, искључиво је власништво Наше компаније и заштићена законима. Сви заштитни знаци, услужни знакови и трговачка имена која се појављују на Сајту и укупан „изглед и осећај“ Сајта (заједно „Жигови“) су власништво Наше компаније. Не смете да приказујете, репродукујете или на други начин користите садржај или материјале на Сајту, укључујући Ознаке, без претходног писаног пристанка од нас. Не смете да уклањате или на други начин мењате било која правна обавештења или обавештења о заштитним знаковима из било ког садржаја који учинимо доступним преко Сајта. Свако неовлашћено коришћење било ког садржаја или материјала на Сајту је строго забрањено и крши ауторска права, жигове и/или друге законе о интелектуалној својини, и/или законе о приватности, јавности и/или комуникацијским прописима и статутима.

Ако желите да затражите овлашћење за коришћење материјала или садржаја на Сајту, контактирајте нас.


Право на коришћење сајта

У складу са вашим потпуним и сталним поштовањем ових Услова, имате право да приступите и користите Сајт искључиво за личну, некомерцијалну употребу. Ово право ће вам омогућити да користите и уживате у предностима Сајта које смо ми обезбедили, на начин који дозвољавамо кроз ове Услове.


Ограничења вашег коришћења сајта

Ваше право да користите Сајт је ограничено ако вам је забрањено да радите било шта од следећег:

ометају или покушавају да ометају правилан рад Сајта или било које активности које се спроводе на Сајту.

предузмемо било коју радњу која намеће или може наметнути (како ми сами одредимо по сопственом нахођењу) неразумно или несразмерно велико оптерећење на нашу инфраструктуру или инфраструктуру наших провајдера трећих страна.

препродавати или користити било какву комерцијалну употребу сајта или било ког садржаја.

модификовати, прилагодити, превести, обрнути инжењеринг, декомпилирати, раставити или претворити у облик читљив за људе било који садржај сајта који није намењен за читање, укључујући коришћење или директно прегледање основног ХТМЛ-а или другог кода са сајта осим како се тумачи и приказује у веб претраживачу.

копирати, имитирати, пресликавати, репродуковати, дистрибуирати, објављивати, преузимати, приказивати, изводити, објављивати, чувати или преносити било који садржај Сајта, укључујући било које Ознаке, у било ком облику или на било који начин, укључујући електронско, механичко, фотокопирање, снимање или у супротном.

користите било које ручне или аутоматизоване софтверске уређаје или друге процесе (укључујући рударење података, ботове, паукове, аутоматизоване алате или сличне методе прикупљања и екстракције података) да бисте „пузали“ или „пауковали“ било коју страницу Сајта или прикупљали било коју информацију са Сајта или било ког корисника сајта.

сакупите или сакупите било који садржај са Сајта, или користите друге аутоматизоване или ручне начине да преузмете наш садржај без нашег претходног пристанка.

заобићи, заобићи или покушати да заобиђемо или заобиђемо било коју функцију Сајта или било које мере које можемо да користимо да спречимо или ограничимо приступ сајту, укључујући друге налоге, рачунарске системе или мреже повезане са Сајтом.

покренути било који облик аутоматског одговора или „нежељене поште“ на сајту.

у супротном предузмите било коју радњу која крши ове Услове или нашу Политику приватности.


Садржај

Кориснички садржај

Желимо да чујемо од вас. Повремено можете видети области на сајту где можете да постављате информације или комуницирате са нама или другим корисницима. Ове области могу бити у облику постова на друштвеним медијима, огласних табли, соба за ћаскање, области за коментаре, билборда, форума, новинских група, одељака за објаве или сличних комуникационих објеката.

„Кориснички садржај“ је свака јавна комуникација или било који други материјал који шаљете, дистрибуирате, преносите или постављате нашој компанији (преко Сајта; преко наших страница на сајтовима трећих страна, као што су Инстаграм, Твиттер и Фацебоок; или кроз активности у нашој продавнице).

Када пошаљете, дистрибуирате, преносите или постављате Кориснички садржај, дајете нам пуно право и лиценцу да користимо, копирамо, репродукујемо, обрађујемо, прилагођавамо, мењамо, објављујемо, преносимо, приказујемо и дистрибуирамо Ваш кориснички садржај у било ком и свим медијским форматима или канала дистрибуције. Сагласни сте да ова лиценца укључује право наше компаније да користи ваш кориснички садржај за пружање, промоцију и побољшање Сајта. Сагласни сте да је ова лиценца неопозива, неексклузивна, трајна, широм света, преносива, подлиценцирана, потпуно плаћена и без накнаде. Имајте на уму да можемо да користимо Кориснички садржај без било какве накнаде за вас, укључујући и ако користимо Кориснички садржај у рекламне или промотивне сврхе. Такође се слажете да ако ваш Кориснички садржај садржи било какве идеје, концепте, знање или технике, можемо користити Кориснички садржај и све што садржи у било коју сврху укључујући, али не ограничавајући се на, развој, производњу и маркетинг производа.

Поред тога што нашој компанији дајете лиценцу, ви такође дајете сваком кориснику сајта неопозиво, неексклузивно, трајно, широм света, преносиво, подлиценцирано, потпуно плаћено и бесплатно право и лиценцу за приступ вашем корисничком садржају преко сајта и да користите, уређујете, модификујете, објављујете, репродукујете, дистрибуирате, припремате изведена дела, приказујете, изводите, прилагођавате и промовишете такве поднеске, укључујући и после укидања вашег налога.

Суштина је да ако нешто поделите са нама, задржавате власништво над тим и можете наставити да радите шта год желите са тим, али дозвољавате нама и другим нашим корисницима да користимо ваш кориснички садржај како сматрамо да треба. Ако се не слажете са овим условима, немојте нам давати материјале.


Изјаве о вашем корисничком садржају

Када пошаљете кориснички садржај, изјављујете и гарантујете да:

имате сва неопходна права, власништво и лиценцу на такве материјале (другим речима, поседујете их или имате право да нам их дате).

ваше подношење таквих материјала Нашој компанији не представља и, када их наша компанија користи како је овлашћена према овим Условима, неће нарушити или повредити права било које треће стране, укључујући било која права на приватност, права јавности, ауторска права, жигове, уговорна права , или било које друго интелектуално власништво или власничка права (нисте га узели од неког другог без дозволе).

сав кориснички садржај који доставите је тачан, потпун, ажуран и не обмањује (не лажете).

Поред тога, било који кориснички садржај не сме:

укључити вулгарне или непристојне, непристојне или порнографске материјале.

садрже било какво неовлашћено или нежељено оглашавање, као што је нежељена пошта.

садрже софтверске вирусе или било које друге рачунарске кодове, датотеке или програме који су дизајнирани или намењени да поремете, оштете, ограниче или ометају исправну функцију било ког софтвера, хардвера или телекомуникационе опреме или да оштете или добију неовлашћени приступ било ком систему , податке, лозинку или друге наше или било које треће стране.

лажно представљати било коју особу или ентитет.

укључују нечије идентификационе документе или осетљиве финансијске информације.

Приватни у односу на неприватан садржај

Вашу приватност схватамо веома озбиљно и посвећени смо чувању ваших приватних података, па, приватних. Међутим, такође укључујемо одређене функције за отварање канала комуникације, било међу нашим корисницима или између наших корисника и нас, а те функције не би функционисале да је сва ваша комуникација потпуно приватна. Због тога, не третирамо као приватни или поверљиви било који кориснички садржај који доставите тим функцијама Сајта. Када сте у недоумици, најбоље је да погледате нашу Политику приватности, која детаљно описује врсте информација које третирамо као поверљиве или приватне. Ако објавите нешто јавно на Сајту, други ће то можда моћи да прочитају. Увек треба да будете опрезни када дајете личне податке о себи или било коме другом, укључујући и своју децу.


Напомена о садржају трећих страна и корисничком садржају

Можда ћете видети много садржаја на Сајту, од којих ће неки доћи од других корисника или извора изван Наше компаније. Сав садржај, укључујући кориснички садржај и садржај трећих страна, одговорност је стране која га креира. Наша компанија не контролише нити подржава било који кориснички садржај или садржај трећих страна, и не дајемо никакве тврдње или изјаве у вези са било којим садржајем који не креирамо. Можемо да обезбедимо везе до сајтова или ресурса трећих страна, али ове везе не значе да подржавамо или имамо било какве везе са трећим странама. Ако било каква штета или губитак проистиче из вашег коришћења, ослањања или било које друге везе између вас и било ког садржаја који трећа страна учини доступним, прихватате и сагласни сте да нисмо одговорни или одговорни, директно или индиректно. Када приступате ресурсима трећих страна на Интернету, то чините на сопствени ризик.

Можемо да прегледамо садржај на Сајту, али немамо обавезу да то урадимо. Задржавамо право да прегледамо, уклонимо, блокирамо или изменимо било који садржај на сајту, укључујући кориснички садржај, без обавештења или даљих обавеза према вама.

Не преузимамо никакву одговорност у вези са садржајем трећих страна, корисничким садржајем или било каквим радњама које проистичу из вашег коришћења било ког дела Сајта. Наша компанија неће имати никакву одговорност у вези са било којим садржајем достављеним, преношеним путем, приказаним или постављеним на или преко сајта, без обзира да ли га наша компанија или друга страна пружа.


Политика ауторских права

Као што тражимо од вас да поштујете наша права интелектуалне својине, ми поштујемо ваша права и права других и очекујемо да сви наши корисници учине исто. Ако сматрамо да корисник можда крши нечија права интелектуалне својине, можемо уклонити материјал. Ако сматрамо да неко више пута крши права, укинућемо права приступа тој особи.

Ако верујете да је неко поставио на Сајт дело које поседујете без вашег овлашћења, обавестите нас. Молимо пошаљите обавештење о кршењу ауторских права које садржи следеће информације нашем именованом агенту (чије контакт информације су испод):

физички или електронски потпис лица овлашћеног да делује у име власника ауторских права које је наводно повређено.

идентификацију радова или материјала којима се крше права.

идентификацију материјала за који се тврди да крши ауторска права, укључујући информације у вези са локацијом материјала који крше ауторска права које власник ауторских права жели да уклони, са довољно детаља да бисмо могли да пронађемо и потврдимо његово постојање.

ваше контакт информације, укључујући адресу, број телефона и, ако су доступни, адресу е-поште.

изјаву да имате ваљано уверење да материјал није овлашћен од стране власника ауторских права, његовог агента или закона.

изјаву дату под кривичном одговорношћу за кривоклетство да су дате информације тачне и да сте овлашћени да уложите жалбу у име власника ауторских права.


ОДРИЦАЊЕ ГАРАНЦИЈЕ

Коришћењем Сајта, разумете и сагласни сте да немамо контролу и обавезу да предузимамо било какве радње у вези са:

који корисници приступају Сајту.

ком садржају приступате преко Сајта.

какве ефекте садржај може имати на вас.

како можете тумачити или користити садржај.

које радње можете предузети као резултат вашег излагања садржају.

Сајт може садржати, или вас усмерити на веб-сајтове који садрже информације које неки људи могу сматрати увредљивим или неприкладним. Не дајемо никакве изјаве у вези са било којим садржајем који се налази на сајту или коме се приступа преко сајта, и, у највећој мери дозвољеној законом, нећемо бити одговорни за тачност, усклађеност са ауторским правима, законитост или пристојност материјала садржаног на или коме се приступа путем сајт. Ваше интеракције са организацијама и/или појединцима који се налазе на или преко Сајта, укључујући плаћање и испоруку робе или услуга, и све друге одредбе, услове, гаранције или изјаве повезане са таквим пословима, су искључиво између вас и таквих организација и/или појединци.

САЈТ СЕ ДАЈЕ „КАКАВ ЈЕСТЕ“ И БЕЗ БИЛО КОЈЕ ВРСТЕ ГАРАНЦИЈЕ. У МАКСИМАЛНОЈ МЕРИ КОЈИ ЈЕ ДОЗВОЉЕНО ЗАКОНОМ, Наша компанија СЕ ОДРИЦАВА СВИҺ ИЗЈАВА И ГАРАНЦИЈА, ИЗРИЧИТИҺ ИЛИ ПОДРАЗУМЕВАНИҺ, КОЈЕ СЕ ОДНОСЕ НА САЈТ ИЛИ БИЛО КОЈИ САДРЖАЈ НА САЈТУ, БИЛО ДА ЈЕ ОБЕЗБЕЂЕН ИЛИ ЈЕ У ВЛАСНИШТВУ НАШЕ КОМПАНИЈЕ ОД СКЛАДИ ЕС ТРЖИВЕ , ПРИКЛАДНОСТ ЗА ОДРЕЂЕНУ НАМЕНУ, НАСЛОВ, НЕКРШЕЊЕ ПРАВА, СЛОБОДА ОД РАЧУНАРСКОГ ВИРУСА, И БИЛО КАКВЕ ПОДРАЗУМЕВАНЕ ГАРАНЦИЈЕ КОЈЕ ПРОИСТИЧУ ИЗ ТОКА ПОСЛОВАЊА, ТОКА ПЕРФОРМАНСЕ ИЛИ УПОТРЕБЕ У ТРГОВИНИ, УЗ СВЕ ОД СВЕ. ПОРЕД тога, наша компанија НЕ ИЗЈАВЉУЈЕ НИ ГАРАНТУЈЕ ДА ЈЕ САДРЖАЈ КОЈИ ДОСТУПАН ПРЕКО САЈТА ТАЧАН, КОМПЛЕТАН, ДОСТУПАН, АКТУЕЛАН, БЕЗ ВИРУСА ИЛИ ДРУГИҺ ШТЕТНИҺ КОМПОНЕНТА, ИЛИ ДА ДА НАМ РЕЗУЛТАТИ РЕЗУЛТАТЕ.

ОГРАНИЧЕЊЕ ОДГОВОРНОСТИ

У НАЈВЕЋОЈ МЕРИ КОЈИ ЈЕ ДОЗВОЉЕНО ВАЖЕЋИМ ЗАКОНОМ, НИ У КОМ СЛУЧАЈУ НАША КОМПАНИЈА ИЛИ БИЛО КО КО ПРЕДСТАВЉА Нашу компанију НЕЋЕ БИТИ ОДГОВОРНИ ПРЕМА УГОВОРУ, ДЕЛЕКТУ, СТРОГО ОДГОВОРНОШЋУ, НЕМАРОМ ИЛИ БИЛО КОЈИМ ДРУГИ ПРАВНИМ ИЛИ ЈЕДНАКИМ ПРАВОМ.

У НАЈВЕЋОЈ МЕРИ КОЈИ ЈЕ ДОЗВОЉЕНО ВАЖЕЋИМ ЗАКОНОМ, ОВА ОГРАНИЧЕЊА ВАЖЕ БЕЗ ОБЗИРА НА ПРАВНУ ТЕОРИЈУ, БИЛО ЗАСНОВАНА НА ДЕЛУ, СТРОГО ОДГОВОРНОСТ, КРШЕЊЕ УГОВОРА, КРШЕЊЕ ГАРАНЦИЈЕ ИЛИ ЗАКОНОДАВСТВА Наше компаније ЕД МОГУЋНОСТИ ОД ТАКВЕ ШТЕТЕ.


Прекид

Задржавамо право да укинемо вашу лиценцу за коришћење Сајта или блокирамо или спречимо ваш приступ Сајту, без да вам дамо обавештење или разлог. У случају раскида, ваше обавезе према овим Условима ће се наставити.


Одвојивост

Ако се испостави да је било који део ових Услова неважећи, неважећи или из било ког разлога неприменљив, тај услов ће се сматрати одвојивим и ограниченим или елиминисаним до минималне неопходне мере. Ограничење или елиминација термина неће утицати на друге услове. НИШТА У ОВИМ УСЛОВИМА НЕЋЕ УТИЧАТИ НА БИЛО КОЈА ЗАКОНСКА ПРАВА КОЈА СЕ ОДНОСЕ НА ВАС.


Читав споразум

Ови Услови представљају цео уговор између вас и Наше компаније и замењују све претходне или истовремене комуникације и предлоге, било електронске, усмене или писмене, у вези са овим Сајтом. Сва права која овде нису изричито дата су резервисана.


Остало

Озбиљно схватамо нашу посвећеност купцима и учинићемо све што можемо за вас. Међутим, понекад се могу појавити ствари које су ван наше контроле. Нећемо бити одговорни за било какав пропуст да извршимо било коју од наших обавеза наведених у овим Условима ако је квар резултат узрока ван наше разумне контроле, укључујући механички, електронски или комуникациони квар или деградацију.

Не можете доделити, пренети или подлиценцирати ове Услове без претходног прибављања наше сагласности. Можемо уступити, пренети или делегирати било које од наших права и обавеза без вашег пристанка. Ови Услови не стварају никакву агенцију, партнерство, заједничко улагање или радни однос, и ниједна страна нема овлашћење да обавезује другу у било ком погледу.

Ако не спроводимо било који део ових Услова, то не значи да се одричемо права да касније спроводимо тај или било који други део ових Услова. Да би свако одрицање од поштовања ових Услова било обавезујуће, морамо да вам доставимо писмено обавештење о таквом одрицању преко једног од наших овлашћених представника.

Наслови одељака и пасуса у овим Условима служе само ради погодности и не утичу на њихово тумачење.