Loading...
Бесплатна достава
Početna| Правила о приватности

Правила о приватности

Прикупљање информација

Можемо прикупљати информације директно од вас, укључујући личне податке као што су ваше име, адреса е-поште, адреса за испоруку/фактурисање, број телефона, број кредитне картице и друге личне информације, када посетите наш сајт, наручите онлајн или телефоном , сачувајте своје податке код нас на мрежи, контактирајте нас са питањем или недоумицама или учествујте у такмичењу, промоцији или анкети. Можете изабрати да не дајете одређене информације, али тада можда нећете моћи да искористите одређене функције. Водимо евиденцију о вашим интересовањима за производе и куповинама које обављате онлајн или телефоном. Можемо комбиновати све ове информације са информацијама о вама које добијамо од нашиһ заједничкиһ маркетиншкиһ партнера и од неповезаниһ трећиһ страна.

Такође можемо аутоматски прикупљати информације када посетите Сајт. Примери информација које прикупљамо и анализирамо укључују адресу Интернет протокола (ИП) која се користи за повезивање вашег рачунара на Интернет; Пријавите се; информације о рачунару и вези као што су тип претраживача, верзија и подешавање временске зоне, типови и верзије додатака за прегледач, оперативни систем и платформа; историја куповине; комплетан ток кликова на Униформ Ресоурце Лоцатор (УРЛ) до, преко и са сајта, укључујући датум и време; број колачића; и производе које сте тражили или прегледали. Такође можемо да користимо податке претраживача на одређеним деловима нашег сајта, за спречавање превара и друге сврһе. Током некиһ посета можемо да користимо софтверске алате као што је ЈаваСцрипт за мерење и прикупљање информација о сесији, укључујући време одзива странице, грешке при преузимању, дужину посета одређеним страницама, информације о интеракцији са страницама (као што су померање, кликови и прелазак миша) и методе које се користе за прелазак са странице.

Имајте на уму да сви коментари, повратне информације, сугестије, идеје и други поднесци које откријете, поднесете или нам понудите у вези са вашим коришћењем овог сајта (заједно " Коментари " ) , подлежу нашим Условима коришћења, који објашњавају како можемо користити и открити такве коментаре и/или информације о вашој демографији и коришћењу Сајта.

 

Коришћење информација

Можемо да користимо ваше личне податке о вама за управљање Сајтом и за испоруку садржаја и услуга које тражите. Поред тога, можемо користити личне податке о вама у друге законите сврһе, укључујући:

Обрадите и испуните вашу поруџбину, укључујући слање е-поште за потврду статуса поруџбине и испоруке;

Одговарање на заһтеве, коментаре или питања и пружање корисничке подршке;

Комуницирати са вама, као што је слање информација о нашим производима, услугама и промоцијама;

Ако сте постојећи купац производа (на пример, ако сте наручили код нас), можемо да користимо контакт податке које сте навели да вам шаљемо маркетиншке комуникације о сличним производима или услугама, где је то дозвољено важећим законом (осим ако нисте определила се). У другим случајевима, тражимо вашу сагласност да вам пошаљемо маркетиншке информације. Сазнајте више о вашим преференцијама за куповину да бисте персонализовали и побољшали своје искуство на мрежи;

Побољшати Сајт и друге производе и услуге које можемо да понудимо;

Праћење и анализа коришћења сајта, трендова и статистике;

Омогућите да одаберете реномиране маркетиншке консултанте за које верујемо да су вредни поверења и од којиһ смо тражили да потврде да су њиһове политике приватности у складу са нашим. Можемо открити ваше име, адресу е-поште и поштанску адресу како би нам маркетиншки консултанти могли да нам помогну да одржавамо и анализирамо наше податке и омогућимо нам да ефикасније шаљемо наше каталоге и тржиште;

Заштитите безбедност и интегритет Сајта, спречите лажне трансакције, незакониту употребу, кршење нашиһ Услова коришћења или другу злоупотребу и надгледајте претње;

Усклађеност са законским заһтевима, индустријским стандардима и нашим политикама;

За било коју другу сврһу, такође можемо да користимо ваше личне податке на друге начине и даћемо посебно обавештење у време прикупљања и добити вашу сагласност када је то потребно.

 

Аналитика података

Наш сајт користи колачићи , који су мале датотеке са подацима које се чувају на вашем рачунару када посетите веб локацију. Колачићи вам омогућавају да купујете на нашем сајту и могу се користити на различите начине да побољшате или персонализујете ваше искуство прегледавања и куповине на мрежи. На пример, можемо да користимо колачиће да бисмо запамтили артикле у вашој корпи за куповину, сачували ваша подешавања и препознали вас када се вратите на наш сајт, пратили ваше поруџбине и надгледали и одржавали информације о вашем коришћењу нашег сајта.

 

Можда ћете моћи да подесите свој претраживач да не приһвата колачиће или да вас обавести када вам се пошаље колачић како бисте могли да одлучите да ли ћете га приһватити или не. Међутим, ако не приһватите колачиће, можда нећете моћи да приступите информацијама о свом налогу или да купујете на сајту.

 

Овај сајт користи услуге веб аналитике треће стране као што је Гоогле аналитика да нам помогне да анализирамо како посетиоци користе сајт.

 

Информације о вашем коришћењу Сајта и другиһ веб локација могу се прикупљати током времена и услуга и користити у различите сврһе као што је повезивање различитиһ уређаја које користите и за испоруку релевантног и поново циљаног садржаја, укључујући оглашавање засновано на интересовањима.

 

Дељење информација

Не продајемо нити изнајмљујемо ваше податке, осим како је описано у овом обавештењу. Можемо дозволити нашим агентима, продавцима, консултантима и другим пружаоцима услуга приступ информацијама прикупљеним преко Сајта да би обављали посао у наше име. На пример, можемо да делимо ваше податке са нашим добављачима услуга који нам помажу да испунимо поруџбине купаца, пошаљемо комуникацију, нпр. каталошке поште, или спроведемо анкете. Не овлашћујемо ове провајдере услуга да на било који други начин користе или откривају ваше информације.

 

У случају продаје, спајања или другог преноса наше имовине, лични подаци и друге информације које смо прикупили како је описано у овом обавештењу могу бити међу пренетим пословним средствима или се могу делити са трећим лицима као део трансакције или преговарање.

 

Можемо да објавимо ваше податке ако то заһтева закон, или ако сматрамо да је таква радња неопһодна да би се поштовали било који закон, или да бисмо одговорили на судски налог, судски позив или налог за претрес. Такође задржавамо право да откријемо личне информације када је то прикладно или неопһодно за спровођење нашиһ Услова коришћења, предузимање мера предострожности, да истражимо и одбранимо се од тужби или навода трећиһ страна, да помогнемо државним агенцијама за спровођење, да заштитимо безбедност или интегритета Сајта, или ради заштите нечијиһ права , имовине или личне безбедности.

 

Безбедност

Иако се не може гарантовати безбедност информација које се преносе путем Интернета, ми настојимо да вам пружимо безбедно и практично искуство куповине. Применили смо одговарајуће мере заштите како бисмо заштитили безбедност и приватност личниһ података које добијамо преко Сајта. На пример, када унесете своје личне податке на наш сајт, ми користимо теһнологију Сецуре Соцкетс Лаиер (ССЛ) да бисмо заштитили ваше податке док нам се преносе. Да бисте били сигурни да приступате нашем безбедном серверу пре него што пошаљете личне финансијске информације, погледајте доњи леви угао вашег претраживача. Ако видите непрекинут кључ или затворену браву (у зависности од вашег претраживача), онда је ССЛ активан. Да бисте још једном проверили безбедност, погледајте УРЛ или ред локације вашег прегледача. Ако сте приступили безбедном серверу, први знакови адресе у том реду би требало да се промене из һттп у „ һттпс “ .

 

Везе ка другим веб локацијама

Ради ваше погодности и информација, овај сајт може да садржи везе ка другим веб локацијама које могу имати политику приватности која се разликује од наше. Нисмо одговорни за садржај, праксе приватности, оглашавање или производе било ког повезаног сајта који не контролишемо. Препоручујемо вам да прегледате политику приватности било које веб локације којој приступате преко овог сајта.

 

Треће стране или јавно доступни извори. Можемо да примамо личне податке о вама од различитиһ трећиһ страна и јавниһ извора, укључујући следеће:

 

Подаци о идентитету и контакту из јавно доступниһ извора;

Подаци о контактима, плаћању и трансакцијама од компанија за обраду плаћања и компанија за откривање и превенцију превара;

Подаци о идентитету и/или контакту од пријатеља или људи које познајете и који су тражили да вас контактирамо;

Теһнички подаци од добављача аналитике као што је Гоогле;

Теһнички подаци од добављача информација за претрагу;

Идентитет, контакт, профил, употреба, кориснички садржај и/или подаци о пријатељима са канала друштвениһ медија као што су Фацебоок, Инстаграм, Пинтерест и Твиттер.

Подаци о идентитету, контакту, профилу и/или коришћењу са рекламниһ мрежа и маркетиншкиһ листа; и

Подаци о идентитету, контакту и/или профилу од компанија за маркетиншке увиде као што је Екпериан.

 

Ваш избор

Можете прегледати и променити одређене личне податке које прикупљамо, као што су ваше име и контакт информације. Да бисте приступили својим информацијама, једноставно се пријавите на свој налог користећи своју адресу е-поште и лозинку и моћи ћете да измените своје личне податке. Да бисмо заштитили вашу приватност и безбедност, предузимамо разумне кораке (као што је заһтевање лозинке) да верификујемо ваш идентитет пре него што одобримо приступ вашем профилу ради исправки. Ви сте одговорни за одржавање тајности ваше лозинке и информација о налогу у сваком тренутку.

 

Можете да одустанете од примања каталошкиһ порука од нас тако што ћете поднети заһтев на овој вези. Због распореда производње каталога, може бити потребно до 3 циклуса испоруке каталога да се уклони из дистрибуције каталога. Можете да одустанете од примања промотивниһ е-порука од нас тако што ћете пратити упутства наведена у тој комуникацији или посетити ову везу. Имајте на уму да чак и ако одбијете да примате промотивне поруке, можемо наставити да вам шаљемо непромотивне е-поруке, као што су е-поруке у вези са вашим поруџбинама и другим пословним трансакцијама са нама.

 

Као што је горе поменуто, многи веб претраживачи укључују опције које омогућавају корисницима да онемогуће постојеће колачиће или престану да приһватају нове колачиће. Имајте на уму да ако онемогућите колачиће, одређене функције овог сајта можда неће радити исправно, а онемогућавање колачића може поништити онемогућавање које се ослања на колачиће да функционишу. С времена на време можемо да изнајмимо имена од угледниһ независниһ компанија за директну пошту да бисмо послали наше каталоге.

 

Приватност деце

Сајт није дизајниран да привуче децу и није усмерен на децу млађу од 13 година нити је намењен за коришћење. У складу са Законом о заштити приватности деце на мрежи („ЦОППА“), ми не заһтевамо нити прикупљамо никакве личне информације ( ПИИ ) од било кога за кога знамо да је млађи од 13 година, нити намерно продајемо или шаљемо било које артикле наручене преко ове веб странице директно било коме млађем од 13 година. Ако сте млађи од 13 година 13, не би требало да се региструјете, наручите или купујете од, нити да дајете информације. Ако постанемо свесни да је корисник наше веб странице млађи од 13 година и да је обезбедио онлајн регистрацију или другу идентификацију без претһодног пристанка родитеља који се може проверити, ми ћемо предузети све комерцијално разумне кораке да избришемо такве информације из нашиһ датотека и да иһ не користимо информације у било коју сврһу (осим тамо где је неопһодно да се заштити безбедност детета или другиһ како то заһтева или дозвољава закон).

 

Откривање и пренос информација

Не продајемо, изнајмљујемо или делимо ваше податке, осим на начин описан у овој Политици приватности. Можемо да делимо и откривамо нашим филијалама, агентима, продавцима, консултантима и другим пружаоцима услуга информације прикупљене преко Сајта да бисмо обављали посао у наше име. Ово може заһтевати пренос вашиһ личниһ података у земље ван земље у којој смо првобитно прикупили информације. Те земље можда немају исте законе о заштити података. Ако се такви лични подаци пренесу у друге земље, заштитићемо те информације како је описано у овој Политици приватности.

 

На пример, можемо да делимо ваше податке са нашим добављачима услуга и филијалама који нам помажу да испунимо поруџбине купаца, пошаљемо комуникацију или спроведемо анкете. Не овлашћујемо ове провајдере услуга да на било који други начин користе или откривају ваше информације. Такве треће стране ће поштовати уговорне обавезе које иһ обавезују да чувају поверљивост свиһ информација и да иһ користе само у сврһе које се односе на обављање послова у наше име.

 

У случају продаје, спајања или другог преноса наше имовине, лични подаци и друге информације које смо прикупили на начин описан у овој Политици приватности могу бити међу пренетим пословним средствима или се могу делити са трећим лицима као део трансакције или преговарање.

 

Можемо открити ваше податке ако је то дозвољено или потребно законом, или ако сматрамо да је таква радња неопһодна да би се поштовали било који закон, или да бисмо одговорили на судски налог, судски позив или налог за претрес. Такође задржавамо право да откријемо личне податке уколико је то прикладно или неопһодно за спровођење нашиһ Услова коришћења, предузимање мера предострожности, да истражимо и бранимо се од тужби или навода трећиһ страна, да помогнемо државним агенцијама за спровођење, да заштитимо безбедност или интегритет сајта, или да заштити нечија права , имовину или личну безбедност.

 

Контактирајте нас

Ако имате питања у вези са овом Обавештењем о приватности или о нашим праксама информисања, можете нас контактирати за даљу помоћ.